U kunt contact opnemen via

info@mcmoors.nl
023-5475119

Maandag tot en met vrijdag ben ik in principe rechtsstreeks te bereiken tussen 8:30 en 9:00 uur. Op andere tijden kunt u het antwoordapparaat inspreken.

U kunt ook het aanmeldingsformulier invullen.

De praktijk is gevestigd op de Zandvoortselaan 77 in Heemstede. Correspondentie alleen naar dit praktijkadres.

Op woensdagmiddag houd ik praktijk in Gezondheidscentrum ‘de Koningin’ op de Koninginneweg 31 in Haarlem. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer op de 1e etage en wordt daar door mij opgehaald. Er is een lift aanwezig.


Locatie Heemstede

Praktijk M.C. Moors

Zandvoortselaan 77
2106CK Heemstede


Locatie Haarlem

Gezondheidscentrum ‘de Koningin‘

Koninginneweg 31
2012 GJ Haarlem

Zandvoortselaan 77 Heemstede


De praktijk is op 5 minuten loopafstand gelegen van het NS station Heemstede/Aerdenhout en is derhalve goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station is tevens halte voor de bussen 80 (Amsterdam-Zandvoort), 90 (Den Haag-Haarlem) en 4 (Spaarndam-Schalkwijk) Er is voldoende parkeerruimte voor uw auto. Let echter op het parkeerbeleid.

Parkeerbeleid omgeving Zandvoortselaan

Op verschillende delen (voor de praktijk) van de Zandvoortselaan kunt u vrij parkeren, in de woongebieden aan weerszijden van de Zandvoortselaan heeft u (’s ochtends) echter een vergunning nodig. Het meest eenvoudig is het parkeren in de Willem Klooslaan (zijstaat van de Zandvoortselaan, zie kaartje). Met een parkeerschijf kunt u hier op het gedeelte met de blauwe band een uur staan.


Koninginneweg 31 Haarlem


Haarlem-centrum; hoek van de Koninginneweg/Tempelierstraat. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Betaald parkeren in de buurt of parkeergarage Houtplein.